Polské speciality v divadelní restauraci Bohéma

Kdo by to mohl tušit, že divadlo předběhne film? To co vidíte na jevišti, můžete záhy přímo ochutnat.

Divadelní restaurace Bohéma sídlící v Janáčkově divadle připravila pro všechny příznivce vynikajícího jídla speciální polské menu v rámci premiéry operety Polská krev Oskara Nedbala, která se uskuteční v pátek 28. března 2014 na scéně Janáčkova divadla.

Na vybraných polských specialitách si můžete pochutnat od pátku 28. března od 18.00 hod. až do neděle 30. března (další představení operety Polská krev). Ke spolupráci byla přizvána speciálně pro tuto příležitost polská kuchařka a tak se můžete těšit na opravdu originálně připravená jídla polské kuchyně, jako jsou pirohy nebo bigos.

Celý tým Janáčkovy opery Národního divadla Brno a restaurace Bohéma vám přeje dobrou chuť!

Studený předkrm
Slanečky pod peřinou

Teplý předkrm
Pirožky

Polévka
Dršťková se zázvorem

Hlavní chody
Bigos
Kotleta se žampiony, vařeným bramborem a salátem

Dezert
Šarlotka